Hörby Marknad!

Vi va där båda dagarna då Melvin tyckte det var super kul, eller ja okej han tyckte väl inte de va jätte kul att gå vid knallarna men karusellerna va toppenkul!

Vi handlade inte så mycke, blev ett par sandaler och "jubbebyxor" till Melvin!

Här kommer lite bilder







Hej hopp!

Hittade bild!


























Hittade en bild på hur vi såg ut på bröllopet 2008 har jag för mig de va=)
Tråkigt o se likadana ut igen?
Gillar den klänningen riktigt mycke, men har bara använt den två gånger på 4 år, den e lixom för fin för att gå ut i på något sätt!!=)

Snart ska vi börja göra oss i ordning för att bege oss mot Helsingborg, Jag o Melvin (o macke om han hinner hem) ska till Tropikariet o kolla på massa läskiga djur=) Melvin tycler det är superkul!!
Denna dagen ska det vara fullt fokus på Melvin hela dagen, nu när vi har målat o hållt på ute har Melvin sysselsatt sig mycket själv, o han har varit jätte duktig på de, men jag tycker att nu när huset är färdigmålat så ska han få full fokus o hitta på kul saker!!
Efter Hsbg bär det av mot Ängelholm där bror min bjuder på middag!! Najs!
Hoppas Macke hinner hem bara, mysigt o ha nån o prata med i bilden när Melvin knoppar in, annars e han rätt duktig på att prata de lilla livet!
Ni som träffar Melvin ofta vet att han är tidig i talet, nästan så man ibland hoppats att han inte kunde prata, för då hade de kanske varit tyst ibland! haha, nejdå, jätte kul att han kan prata så bra!
Det kommer nya ord och nya uttal varje dag. Nu e de hela meningar o man kan föra en mindre disskussion med honom! Jätte kul!

Tänkte jag skulle försöka bli bättre på att blogga igen!
Jag har inte varit ute på vår stationära dator på hur länge som helst, jag hade ett par bloggar jag följde innan, men nuförtiden springer jag  bara snabbt in på Facebook på mobilen när tiden tillåter! Men nu ska jag i alla fall försöka ta mig i kragen o sätta mig här någon gång i veckan. Många som tjatar på mig att jag ska blogga!

Nej nu måste jag tyvärr springa ut o hänga upp tvätten! Har en träja jag vill ska bli torr tills vi ska köra, så de blir en timme ute i solen o en stund i torktumlaren! Så ska den nog bli torr!

Hej hopp från Västerstad!



En bild från ett omålat hus o en söt Melvin! Lägger upp bilder på huset i veckan nu när det är färdigmålat =)

Bröllop!

Kollar runt på klänningar!
Vilken ttcker ni?










Jag har en rosa hemma oxå! som jag haft på ett bröllop tidigare! Och på min 20 års fest!