Hej o hå cykla på :)

img_7307 (MMS)

Hej o hå cykla på :)


Saknar!!

Saknar min älskling som ska sova hos mormor o morfar idag!! Dom vabbar!! Man känner sig inte hel utan sin pojke :( men jag vet att han har de bra <3


Tankar!

Mina tankar snurrar!! Jag kan verkligen inte förstå att jag ska bli en "svensson" o jobba 7-16 mån-fre! Jag har aldrig jobbat så! Jag har sedan jag tog studenten jobbat inom vården o haft oregelbundna arbetstider! Detta ska bli kul! Ska bli kul att testa på något nytt, lära sig en massa nytt!!! Min hjärna kommer att gå på högvarv :) nej, nu ska jag gå i laga lite mat! Ska eventuellt ut ikväll!! Alex fyller ju år :)


J*vla väder!!

Brukar inte klaga på vädret, för de hjälper ju inte!! Men idag e jag så grymt trött på regn o blåst!! Hellre världens snöstorm!! Jaha nog om de!

Idag har vi inga planer på vad vi ska göra!! Macke kör betor idag!! De enda som står på schemat e att handla hem lite mat! Kyl o frys gapar tomt!

Idag fyller Alexandra 26 och Maria (svägerska) 32!! Så idag blir de nog att åka ner till Svedala o gratta Alex! Imorgon blir de kalas för Mia!! Sen e de helt plötsligt lördag! O då har vi inga planer!! Men på söndag ska jag o Macke på bio i Lund!! Redan kl 15 på dagen! Har aldrig varit på bio mitt på dagen! De ska bli mysigt :) nej nu ska jag hänga lite tvätt, den eviga sysslan ;)

Har full fräs på kaminen idag iaf!!


Här är det!!

Jeans från Sisters!
2 st finstickade långa tröjor från Gina!
O tre st almenackor! En till Macke en till mig ( jobb) o en som jag har att skriva dagbok i! Jag skriver ju dagbok o har gjort de i fem år nu!! Jätte kul att titta tillbaka vad man gjort :)


Lite rea shopping!

Varit på Nova idag! Jag o presentkorten :) ingen gnällig man i ingen sprallig son! Bara jag ;) o jag hitta lite som ni ser!! Visar va det e i nästa inlägg!! Ps att inte röka går bra hitintills :)


Nu e de slut!!

Idag har jag slutat röka!! Har gått jättebra :) den enda gång jag kännt starkt sug e nu efter kvällsmaten!! Skriver nog mer en annan dag!!