Här bakas det.! En a8 Kladdkaka o en med m...

foto0758 (MMS)

Här bakas det.! En a8 Kladdkaka o en med marabou choklad i:) Mums!


Kan man annat än älska denna söta påg? <3 ...

foto0750 (MMS)

Kan man annat än älska denna söta påg? <3 mina pågar är mitt allt!


Nu börjar de hända grejor:)

foto0734 (MMS)

Nu börjar de hända grejor:)


Börjar bli verkligt! Min son blir om 15 da...

foto0725 (MMS)

Börjar bli verkligt! Min son blir om 15 dagar 2 år! Närmare bestämt den 27 september! Vi ska ha kalas helgen efter för våra familjer! Eventuellt blir de något med vänner oxå! Ska först få se hur Macke kör betor! För kör han den helgen e de ju lite tråkigt om man ska ha många kalas o han inte kan vara med på ett enda! Så vi får se hur de blir! O detta året ska vi om vi ska ha kalas för kompisar försöka begränsa de till de som har barn. Låter kanske taskigt men när man har litet hus e de svårt att bjuda exakt alla! Jaja först får vi se om de e betleverans eller inte:) sen får vi bestämma de! Har i alla fall gjort inbjudningskort idag o lämnat e de närmsta brevlådorna.. Resten får skickas! Melvin blev överlycklig när jag berättade att han skulle ha kalas o få presenter:) tänk så mycke han förstår o kan förmedla trots sin unga ålder! Häftigt:) nej åter till jobb!


Majskrokar e gott:)

foto0724 (MMS)

Majskrokar e gott:)


Tur vi har tvättmaskin på jobb så vi har r...

foto0720 (MMS)

Tur vi har tvättmaskin på jobb så vi har rena kläder hemma ;-) tre maskiner avverkas här på jobb idag.. Förhoppningsvis torkar de tills jag slutar imorgon klockan 11! Så man slipper hänga upp de en gång till! Nej nu ska jag fortsätta jobba! Fuck fredag :(


Får se vad som kommer:) nu har vi ofta en ...

foto0718 (MMS)

Får se vad som kommer:) nu har vi ofta en nakenfis här hemma:) en gång har där kommit kiss! Men vi trugar inte. De kommer när de kommer:)


Tycker om min höstiga trappa.. :)

foto0700 (MMS)

Tycker om min höstiga trappa.. :)


Citygross och karusell:) igår va hela fami...

foto0713 (MMS)

Citygross och karusell:) igår va hela familjen i höör o storhandlade, kan ju säga att de händer verkligen inte ofta att Macke följer med. Men helt ärligt så e de nästan skönare att gå där själv:) just nu ligger jag i sängen! Tänkte ha sovmorgon idag men tji fick jag. Vakna 8 o va pigg som en lärka! Have a nice day:)


Upp o ner, ner o upp! Sitter på jobb nu. S...

Upp o ner, ner o upp! Sitter på jobb nu. Ska strax gå o lägga mig! Hoppas denna natten o imorgon förmiddag går fort. Sen får jag vara hemma hos mina älsklingar i 3 nätter! Sen blir de jobb på fredag. 26 timmars passet såklart! En annan sak jag står ut med just nu är en hemsk tandvärk! Va hos tandläkaren innan idag o ska nu gå på antibiotika i 10 dagar. Sen ska tanden opereras ut om några veckor. De ska sys o hållas på i munnen eftersom min tand växt bakifrån o fram istället för underifrån o upp! Tror de kommer bli en mindre skön upplevelse! Men de som inte dödar de härdar ;)